Bemutatkozás

A T20 Darts Club egyesület 2006 januárjában jött létre Baranya megyében Komlón. Az egyesület célja, hogy biztosítsa a szabadidő kulturált eltöltésének, valamint a darts sport gyakorlásának lehetőségét. Az egyesület célja az utánpótlás nevelése és a sportág népszerűsítése, helyi elterjesztése, továbbá az egyesület tagjai számára rendszeres sportolási, edzési és versenylehetőségek biztosítása. Az egyesület célja az egészséges életmódra nevelés, a közösséghez tartozás, a civilizált viselkedéskultúra fejlesztése, a fiatalok oktatása különös tekintettel a logikus gondolkodásra és a matematikai képességek fejlesztésére. 

Az egyesület a Magyar Darts Szövetség tagja. A T20DC tagjai részt vesznek helyi, régiós, nemzeti és nemzetközi darts versenyeken is. 

Emellett az egyesület tagjai a darts sportot népszerűsítő jelentős számú civil eseményeken vesznek részt.

A képen a következők lehetnek: 1 személy

A Darts Diákolimpia megszervezésében és megrendezésében országosan is az elsők között voltunk.

A képen a következők lehetnek: 7 ember, , mosolygó emberek, álló emberek, cipők és belső tér

Vállaljuk céges vagy magán rendezvények darts versenyeinek megszervezését, lebonyolítását. Mindehhez saját eszközeinket biztosítjuk.

A képen a következők lehetnek: 3 ember, túra/szabadtéri

Az egyesület folyamatosan végzi a „Drog helyett darts!” nevű kábítószer használatot megelőző felvilágosító, bűnmegelőzést segítő és a darts sportot népszerűsítő iskolai programot. 2018.11.21-ig összesen 14 település 24 iskolájának 3194 tanulójával ismertettük meg a darts sportot.

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, kosárlabdapálya és belső tér

Edzéseinket hétfőn és pénteken 17.00-21.00 óra között tartjuk Komlón a Közösségek Házában (48-as tér 1.).

GPS: http://terkep.pro/gps/46.189744,18.269558
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!