Nagyszülő-unoka darts verseny

A T20 Darts Club egyesület az Erősödő Civil Közösségek pályázatának támogatásával 2019. január 5-én szombaton 10.00 órától Komlón a Közösségek Házában, egy nagyszülő-unoka páros darts versenyt rendez. A versenyre bárki szabadon nevezhet, kivéve aki az elmúlt 3 évben Magyar Darts Szövetség versenyengedéllyel rendelkezett. Nevezési díj nincs! 

Akinek nincs saját nyila, annak a verseny idejére szívesen adunk. 

Nyeremények: az első három helyezett páros mindkét tagjának oklevél és kupa, az első helyezett páros mindkét tagjának 1-1 darts tábla és darts nyíl készlet.

Nevezni a helyszínen lehet, a versenyt megelőzően 9.45 óráig. 

Fontos információk: 

1.) Ez egy "amatőr" verseny. Az nem indulhat, akinek volt az elmúlt 3 évben MDSZ versenyengedélye. 
 

2.) Cél a különböző korosztályok együtt versenyzése. Azaz a páros verseny párosait egy nagyszülő és unokája alkotja. Ha nincs sajátunoka, az nem lehet akadály, tessék egyet "kölcsönözni" a családból, barátoktól. Vagy persze fordítva: ha nincs dartsos nagyszülő, akkor tessék egyet szerezni erre a napra... Az unoka életkora tekintetében elsősorban a 14 vagy az alattiakra gondoltunk, de 18 éves korig elfogadjuk a nevezést. (Úgy gondoljuk, hogy 18 felettiek bár unokák, de már nem gyerekek.)

3.) A versenyt eredetileg 301 SO kiszálló jellegűre tervezzük, csoport meccses majd egyenes kiesési rendszerben. A 301SO azt jelenti, hogy 301 pontról indulva kell a nullába leérni, de az utolsó dobásnak elegendő egy szimpla szektor is, nem kell a duplát megdobni. Azt, hogy csoportok vagy egyenes kiesésű rendszer lesz-e, illetve hogy hány nyert legre játsszuk, a nevezők létszámától tesszük függővé.  

Mindenkit szeretettel várunk! Addig is jó szurkolást a VB-hez, és jó gyakorlást!

T20DC

 

(Megjegyzés: a versenynek vége, a beszámoló hamarosan közzétételre kerül.)